NE NARYS?
Registruokis

Forumas

Geriau viešbutis ar butas parai slaptam susitkimui?

Nežinomas
Nežinomas
Parašyta: 22/11/2014 19:30
Kokie privalumai, trūkumai, rizikos? Gal kokių rekomendacijų Vilniuje duosite? Į ką atkreipti dėmesį renkantis? Ko nepamiršti užsisakant/naudojantis?
Atsakymai (24)
Nežinomas
Nežinomas
Parašyta: 22/11/2014 20:17
Paskutiniu metu ziuriu ant bangos " eko klase" pavadinkime taip skyle barake ( 20lt),bet kas gali eiti dulkintis y smirdanti bendrabuti? Ten juk net atskiro tuliko nebus,o jei bus nenoresit atsiseti ant jo tikrai jau nekalbu apie patalynes keitimo data [s127] man visada kyla itarimas del vyru kurie siulo uz val 400 bet kambari sugeba paimti tik uz 20lt. su 1 bendru dusu ant viso auksto zodziu runkeliai pisasi kaip sunys kur papuola! slykstu[s119]
Nežinomas
Nežinomas
Parašyta: 22/11/2014 21:11
bet gal cia tik as viena tokia ispuikus,o visos kitos mergaites eina paskui runkeli y bendrabuti [d1] panos sakykit jus savo nuomone[f9]
Įrašai: 13
Parašyta: 22/11/2014 22:11
manau jaukiau ir smagiau bute nei viezbuty, aisku apie barakus nekalbu nemanau net kad tokius parai nuomoja su bendru tuliku:D na neteko bent girdeti, pasiemi butuka tvarkinga jauku su placia lova ir didele vonia geriausia butu:) kainos kaune apie 200 uz naktele manau normalu aisku yra sustresniu brangiau bet kam reikia tos prabangos kai uztenka dvieju zmoniu aistros:) o viezbutis visu pirma nesaugu jei turi nuo ko sleptis, mmm sienos plonos, viskas girdisi, ir siaip as asmeniskai jauciuosi kai nuodeme darydama y viezbuty eidama:D na tik pora kart teko bet daugiau nenoriu:)
Įrašai: 2335
Parašyta: 23/11/2014 00:54
Dėl saugumo - tik viešbutis. Nuomojami butai parom yra jau namūdinis versliukas, o pasitaiko, kad ir su paslėptom kamerom. Ką šeimininkai ketina toliau veikti su video medžiaga juk nežinot. Butuose egzistuoja kaimynai, neretai marazmatikės bobutės. O dėl sienų - butuose jos irgi popierinės ir nėra garantijos, kad dėl jūsų per garsių dejonių ar lovos girgždesio policijos neiškvies. Teko girdėti, kad kai kurie tokie butai jau įregistruoti kaip landynės ir gali tekti nemaloniai aiškintis policijai per eilinį reidą.
Šiai paskirčiai labiausiai tiktų pirtelė ar namukas sode.
Įrašai: 13
Parašyta: 23/11/2014 14:29
oj blin apie filmavima net girdet neteko!!! db net susirupinau:D nu naciort jei tokiu tikrai egzistuoja
Įrašai: 431
Parašyta: 23/11/2014 23:34
[quote='erotomanas']Dėl saugumo - tik viešbutis. Nuomojami butai parom yra jau namūdinis versliukas, o pasitaiko, kad ir su paslėptom kamerom. Ką šeimininkai ketina toliau veikti su video medžiaga juk nežinot. Butuose egzistuoja kaimynai, neretai marazmatikės bobutės. O dėl sienų - butuose jos irgi popierinės ir nėra garantijos, kad dėl jūsų per garsių dejonių ar lovos girgždesio policijos neiškvies. Teko girdėti, kad kai kurie tokie butai jau įregistruoti kaip landynės ir gali tekti nemaloniai aiškintis policijai per eilinį reidą.
Šiai paskirčiai labiausiai tiktų pirtelė ar namukas sode.[/quote]

Aciu uz gera reklama, pas mus irgi galima praleisti romantiska vakara dviese, o jei yra noras ir grupini susiorganizuoti :) :)
Pakeitė 2014 Lapkričio 23 23:36
Įrašai: 447
Parašyta: 23/11/2014 23:37
[quote='erotomanas']Dėl saugumo - tik viešbutis. Nuomojami butai parom yra jau namūdinis versliukas, o pasitaiko, kad ir su paslėptom kamerom. Ką šeimininkai ketina toliau veikti su video medžiaga juk nežinot. Butuose egzistuoja kaimynai, neretai marazmatikės bobutės. O dėl sienų - butuose jos irgi popierinės ir nėra garantijos, kad dėl jūsų per garsių dejonių ar lovos girgždesio policijos neiškvies. Teko girdėti, kad kai kurie tokie butai jau įregistruoti kaip landynės ir gali tekti nemaloniai aiškintis policijai per eilinį reidą.
Šiai paskirčiai labiausiai tiktų pirtelė ar namukas sode.[/quote]
[s148]
Įrašai: 5
Parašyta: 24/11/2014 03:22
Man patinka tik butas, mat viesbutyje tenka but daznai darbo reikalais ir sienos tikrai plonos, nejauku net myletis... o ka jau kalbet apie gera pasidukima... as tik uz jauku buteli su svaria patalyne ir puikia kava is ryto lovoje....[f79]
Įrašai: 2335
Parašyta: 24/11/2014 06:56
Mano patarimas: jei bute pamatysite judesio detektorius su miniatiūrine skylute per vidurį (naudojami patalpų apsaugai ir reaguoja į judesį) - užklijuokite tas skylutes ir niekas jūsų nefilmuos [f27] Bet, dėl asmeninio privatumo, pasižiūrėkite ypač miegamajame ar jūsų kas nors nestebi. Patikrinkite paveikslus, veidrodžius kampuose, o ypatingai - karnizus, kurie buvo naudojami atskirti lubas nuo sienų (tokie gipsiniai arba putų polistirolo, jei pigesnis būstas). Dažnai tokie dalykai yra slepiami sieniniuose ir lubiniuose šviestuvuose...
Aišku, tokie dalykai apsimoka įrengti tik prabangiems apartamentams, kur renkasi neeilinė publika su tikslu vėlesnio šantažo.
Prigąsdinau čia jus. Galvojat man paranoja? Ne, tiesiog esu susijęs su saugos sritimi.
Kartą aptikęs tokius "žaislus", konfliktavau su buto šeimininke. Ji man teisinosi, kad stebėjo tik dėl prevencijos, bijodama jog nuomininkai buto nenuniokotų. Labai pateisinama aplinkybė, tiesa?
Nežinomas
Nežinomas
Parašyta: 24/11/2014 15:04
O į viešbutį galima užeiti ir tiesiog paimti kambarį? Šiaip kai rezervuojuosi - su kreditine internetu tai darau. Čia, žinoma, norėtųsi kaip galima diskretiškiau, kad kreditinėje nieko nesimatytų ir pan. Ar viešbučiuose taip įmanoma?
Įrašai: 139
Parašyta: 25/11/2014 16:08
[quote='2xhush']O į viešbutį galima užeiti ir tiesiog paimti kambarį? Šiaip kai rezervuojuosi - su kreditine internetu tai darau. Čia, žinoma, norėtųsi kaip galima diskretiškiau, kad kreditinėje nieko nesimatytų ir pan. Ar viešbučiuose taip įmanoma?[/quote]
na zinomagalima,kitur net registruotis nereikia,kambarys,balta lovyte,butinai su vonia ir.................. uuuualiaaa[f43][f43][f81]
Nežinomas
Nežinomas
Parašyta: 25/11/2014 18:49
o Tvirtovė kaip?:D tik yra rizika, kad užsilenksit :)) beje, yra dar ta skylė?
Įrašai: 147
Parašyta: 26/11/2014 10:40
[quote='Teaser']o Tvirtovė kaip?:D tik yra rizika, kad užsilenksit :)) beje, yra dar ta skylė?[/quote]

nusisneki broluzi!Tvirtove-super visbuciuks seksiukui,jokios davotkos nenuziur mergikiu ,kai uzein,nieks istempes ausis neklauso,o jua patalyne-fantastika,visada balta,svari,joliu uzkrciamu virusiuku nepalikta nuo praeto klientuo.Super vietike![s148]5 zvaigzdute del srksiuko.Parsykit,jei kas zinot geresne vietike seksiukui,padarykim reklamike,juk nelengva karo isvakarese gyvent,ir mums iskrypeliaams,ir verslininkiukams[f79]
Nežinomas
Nežinomas
Parašyta: 26/11/2014 12:24
Na, jei jau Tvirtovė yra pagarsėjusi, kaip gera vieta tokiems reikalams - tai ddieėl tikimybė, kad apie tai žino ir nedorų kėslų turintys piliečiai, kurie gali pradėti filmuoti ar fotografuoti ten trumpam ar ilgesniam užsukančias poreles su neaiškiais ketinimais :) Juk tikimybė ką nors ten užfiksuoti ir pašantažuoti gal didesnė ten?
Čia šiaip pamąstymams. :D
Įrašai: 386
Parašyta: 26/11/2014 14:26
nu cia visi nori buti tv zvaigzdes, filmuos cia jus kas nors ir
einant gatve nebijot kad nufilmuos is palydovu?


[quote='2xhush']Na, jei jau Tvirtovė yra pagarsėjusi, kaip gera vieta tokiems reikalams - tai ddieėl tikimybė, kad apie tai žino ir nedorų kėslų turintys piliečiai, kurie gali pradėti filmuoti ar fotografuoti ten trumpam ar ilgesniam užsukančias poreles su neaiškiais ketinimais :) Juk tikimybė ką nors ten užfiksuoti ir pašantažuoti gal didesnė ten?
Čia šiaip pamąstymams. :D[/quote]
...