Discussionsby
![]() Paskambinus vienai panalei, tokiu grubiu bendravimu padiktavo kainas, pasake adresa ir numete rageli, skambinau antrai, kuri istrigo iki siol.. prakalbejom apie puse valandos... galiausiai nutarem susitikti, islysti i miesta.. Prasikalbejom iki sestos ryto, parvaziavom pas mane i namus, ziuret filma ir nutrukom abu.. bet aciu dievui, kad filmas buvo veiksmo ir mane prikele filmo garsai, suviai, pazadinau ja, kad eitume i lova.. patikekit manim, jos kunas toks svelnus ir kvepiantis, kad iki siol as apie ja galvoju.. jau metai laiko.. bet gaila, jog ties tuo vienu susitikimu jos neberenadu niekur, tikejaus ji numerio nepasikeis, bet.. paskambinus po keliu dienu, numeris nebeegzistavo.. gailiuosi iki siol, kad jos kontaktu kitu nepasiemiau... tikiuosi sutikti dar Vaida
Todel susidariau nuomone, merginos uz parama nera blogos, jeigi mes, vyrai jas perkam, jos i mus ir neziuri rimtai, atlikai ir eik lauk, o va, kaip man, nemokejau nei cento, uzturejau puiku pasimatyma, pasimylejom ir jautesi is jos, kad ji nera siuksle, ji tiesiog elgiasi su zmonem taip, ko jie is jos no |