NOT A MEMBER?
Sign up

Forum

Vardas

Posts: 151
Posted: 29/10/2014 22:41
Susitikus su vyru, man visiškai neįdomu, nei kiek pinigų jo piniginėje, nei koks jo darbas ar kiek vaikų jo laukia namuose, bet negaliu pakęsti, kai nesakomas tikras vardas. Būna situacijų, kai toks melas išaiškėja. Ar daugelis jūsų (tiek vyrų, tiek moterų) praktikuoja melagingus vardus? Ir kodėl?
Replies (30)
Posts: 2012
Posted: 1/11/2014 05:19
[quote='Valdone']sakyciau,tinkamas bybis svarbiau,nei vardas[s125][f79][/quote]

Netinka tau taip keiktis[s145]
Unknown
Unknown
Posted: 1/11/2014 08:17
Atleiskit kolega, bet zodis "bybys" yra lietuviu liaudies ir nera keiksmazodis, kol nevaltojamas kitam zmogui pavadinti.
Tad Valdones pasisakymas yra cenzurinis.
Posts: 2335
Posted: 1/11/2014 10:58
Prisiminiau nuotykį, kai vienos padūkėlės vardo paklausiau, susitikęs Palangoje. O ji man atsakė, kad kam tau mano vardas, jei mes daugiau nesusitiksim, kad ji gyvena didmiestyje visiškai uždaryta ir neturės galimybių ištrūkti, o į Palangą jos vyrelis atvežė atsitiktinai, nes jie atostogauja kituose ne lietuviškuose kurortuose...
Iš dalies, sutinku su tokia logika, tik.. pasijaučiau žaisliuku, vilioklės rankose.
Posts: 2012
Posted: 1/11/2014 13:42
Savo nemeluoju.Kai pradejau naktim vardus isdejuot,dabar visos sauleles:)
Unknown
Unknown
Posted: 1/11/2014 13:46
[quote='Gincia_balamutas']sakyciau,tinkamas bybis svarbiau,nei vardas[s125][f79]

Netinka tau taip keiktis[s145][/quote]

Bybys-ne keiksmazodis,o malonumas[f79].
Posts: 374
Posted: 1/11/2014 17:29
[quote='Gincia_balamutas']Savo nemeluoju.Kai pradejau naktim vardus isdejuot,dabar visos sauleles:)[/quote]
Teisingai [f43]
Posts: 139
Posted: 4/11/2014 15:38
[quote='Gincia_balamutas']Savo nemeluoju.Kai pradejau naktim vardus isdejuot,dabar visos sauleles:)[/quote]
arba mazytes,vardai nieko nekeicia,arba nori arba ne[d8][f85]
Posts: 2012
Posted: 5/11/2014 18:50
[quote='sovijaaa45']Savo nemeluoju.Kai pradejau naktim vardus isdejuot,dabar visos sauleles:)
arba mazytes,vardai nieko nekeicia,arba nori arba ne[d8][f85][/quote]


mazytes neee.
Unknown
Unknown
Posted: 6/11/2014 19:16
[quote='erotomanas']Prisiminiau nuotykį, kai vienos padūkėlės vardo paklausiau, susitikęs Palangoje. O ji man atsakė, kad kam tau mano vardas, jei mes daugiau nesusitiksim, kad ji gyvena didmiestyje visiškai uždaryta ir neturės galimybių ištrūkti, o į Palangą jos vyrelis atvežė atsitiktinai, nes jie atostogauja kituose ne lietuviškuose kurortuose...
Iš dalies, sutinku su tokia logika, tik.. pasijaučiau žaisliuku, vilioklės rankose.[/quote]

Ar spejo ji tave suvilioti?
Posts: 117
Posted: 7/11/2014 17:49
Realiai tai dar nieko sakyčiau, bet kai iš antros žinutės: O koks tikrasis tavo vardas? Khm khm khm, ką? Kaip kokiame antrosios pusės ieškojimo saite: Labas, aš Andrius, o tu? Džiaugiuosi už tave, rašau, labai.
Vardas nieko tokio? Anaiptol. Na, kam jis "nieko tokio", tas, sakyčiau, ir mėtosi: Aš Andrius, Aš Mantas, malonu būtų susipažinti. O man visai nemalonu mėtytis vardu, ir dar tikru, ir dar iksuose.
Posts: 2335
Posted: 7/11/2014 19:55
[quote='Erotomanas']Prisiminiau nuotykį...

[quote='Valdone']Ar spejo ji tave suvilioti?[/quote]
Bet ir žingeidi :) Kas ką suviliojo, gal kada bloge parašysiu :) Dabar pasakysiu, kad buvo tik vienos nakties nuotykis, bet labai įsimintinas ;)
Unknown
Unknown
Posted: 7/11/2014 20:53
[quote='ausreja']Vardas nieko tokio? Anaiptol. [/quote]

Ne pačioj Japonijoj, o kažkur prie jos salų yra bendruomenė tokia, rado visai neseniai keliautojai. Tai va, ten situacija tokia. Gyvena jie akmens amžiuje, nedaėjo net iki bronzos laikmečio. Medis + akmuo lygu ginklas. Tai va, kai jaunuoliai/ merginos gauna pasus, tuomet jau jie, tipo vyras ir moteris turi sėdėti būtinai ant šilto smėlio apie valandą ir žiūrėti vienas kitam į akis. Ir pabandyti atspėti vardą. Katras atspėja iš pirmo karto- jam garbė ir privilegija visą gyvenimą dulkinti tą, kuris neatspėjo. Bet už tai privalo po 2 krabus per savaitę atnešti neatspėjusio (-ios) motinai iki pat jos mirties.
Vnž. visi vyrai ten Haikiku vadinasi, o panos apskritai be vardų. Joms ne biznis. Minusas- per facebook privalo naudotis tik savo mamų vardais, bet būtinai iš dešinės į kairę registruoti profilį ir nuotrauka privalo būt aukštyn kojom.
Posts: 117
Posted: 7/11/2014 20:59
Ilgai kurei? Gal, sakau, bandyk blogą rašyti.
Unknown
Unknown
Posted: 8/11/2014 07:48
[quote='erotomanas']Ar spejo ji tave suvilioti?
Bet ir žingeidi :) Kas ką suviliojo, gal kada bloge parašysiu :) Dabar pasakysiu, kad buvo tik vienos nakties nuotykis, bet labai įsimintinas ;)[/quote]

Na va!Taip ir maniau,kad buvo geras,isimintinas zaidimas[f85]Ir cia tavo nuomone!Ji tikriausiai ta pati pasakytu apie si nuotyki?![f79]Du zmones,vyras ir moteris,zaide abiems pusems patinkanti aistru zaidima ir pajaute dideli emocini malonuma(nesvarbu,kad jis trumpalaikis).
Tai kodel pasijautei zaisliuku?!Tu davei jai tai,ko reikejo,ji tau dave tai,ko tau reikejo...Kokybes zenklas su +.Ar reikalingas cia buvo vardas?!Ne varde juk esme buvo,o vienkartinio nuotykio malonume.Jus vyrai ,kartais galvojate,kad noreti ir imti ,turi teise tik vyras.Mielieji,Lietuva- lygiu galimybiu salis!
Erotomanai,jei tai buvo vienintelis toks nuotykis tavo gyvenime,tai turi tai moteriai padekoti uz ISSKIRTINUMA!jis bun aisimintinas.
Posts: 2335
Posted: 8/11/2014 18:50
[quote='Valdone']Ar spejo ji tave suvilioti?[/quote]
[quote='erotomanas']Bet ir žingeidi :) Kas ką suviliojo, gal kada bloge parašysiu :) Dabar pasakysiu, kad buvo tik vienos nakties nuotykis, bet labai įsimintinas ;)[/quote]
[quote='Valdone']Na va!Taip ir maniau,kad buvo geras,isimintinas zaidimas[f85]Ir cia tavo nuomone!Ji tikriausiai ta pati pasakytu apie si nuotyki?![f79]Du zmones,vyras ir moteris,zaide abiems pusems patinkanti aistru zaidima ir pajaute dideli emocini malonuma(nesvarbu,kad jis trumpalaikis).
Tai kodel pasijautei zaisliuku?!Tu davei jai tai,ko reikejo,ji tau dave tai,ko tau reikejo...Kokybes zenklas su +.Ar reikalingas cia buvo vardas?!Ne varde juk esme buvo,o vienkartinio nuotykio malonume.Jus vyrai ,kartais galvojate,kad noreti ir imti ,turi teise tik vyras.Mielieji,Lietuva- lygiu galimybiu salis!
Erotomanai,jei tai buvo vienintelis toks nuotykis tavo gyvenime,tai turi tai moteriai padekoti uz ISSKIRTINUMA!jis bun aisimintinas.[/quote]
Man patinka žaisti, kai taisykles priima antra pusė. Žaidimas į vienus vartus - ne man. O dėl vardo: jei moteris dėl kažkokių priežasčių jo nenori sakyti,- aš jos ir neklausiu, o savo tikrą vardą visada pasakau, nes nemanau, kad (mano atveju) reiktų slėpti.
...