NE NARYS?
Registruokis

Diskusijos

Kitos narių diskusijos

Kaip supratot kad esat LGBT?

23/03/2025 20:32
įkėlė
Labas☺️.. pasidalinsiu savo istorija ( gal palengves cia issipasakojus ) esu Gay vaikinas kuris savo orentacija sliapia nuo pazistamu ir artimuju.. sunku taip gyvent nes mane supantys zmones yra homofobai.. Na mano istorija prasidejo kokiu 14-15 metu kai pastebejau kad patinka ne vien merginos bet ir vaikinai, draugavau su merginom bet jokio malonumo nejausdavau su jom budamas, kokiu 18 metu pastebejau kad vis labiau traukia ir patinka vaikinai, bet bandziau ta slepti pats nuo saves ir sakyti sau nedurniuok ir merginos tau patinka,, taip kankinaus kelis metus kol galiausiai pats sau prisipazinau kad patinka tik vaikinai, ta pripazinau kai pirma kart isvykau gyvent i uzsieni ir ten sutikau vaikina ( kai ji pirma kart pamaciau mintyse istariau tikiuos jam patinka vaikinai ) pradejom bendraut .. vis dazniau susitik.. viena vakara pasikvieciau ji i namus praleist laika kartu ziurint filmus ir panasiai.. isipilus vyno pirma taure sau mintyse tariau kas bus tas bus ir paklausiu jo.. kiek atsimenu istariau.. ziurek mes visad linksmai ir maloniai leidziam laika.. ta pasakydamas ka dabar istarsiu tikiuos nesugriaus musu draugystes.. ir istariau kad jis man patinka daugiau nei kaip draugas.. jis paklause tau patinka vaikinai? Atsakiau kad taip.. tu man patinki.. poto iskart atsistojau ir isejau i balkona parukyt ( buvau ziauriai susijaudines nes nezinojau kaip viskas klostisis ) rukydamas isgirdau kaip atsidaro ir uzsidaro buto duris.. iskart pagalvojau kad sugrioviau draugyste ir kas man nebudinga pradejau verkt.. gryzau i kambari ir jo neradau.. praejus keliom minutem suskambo duru skambutis.. atidarius duris pamaciau stovinti ji.. nieko nesakes iejo i buta.. paeme mane uz rankos nusivede i svetaine.. atsisedom ant sofos.. ir istare.. taip ir tu man patinki.. ( tas vakaras buvo geriausias gyvenime ) isdraugavom kelis metus iki tol kol teko gryst LT.. iki siol palaikom gerus rysius.. nes kai pagalvoju tai buvo pirmoji meile..kurios nepamirsiu.. juk gerus dalykus reikia prisimint.. tikiuos neteisit manes ka cia parasiau.. mylekit ir bukit mylimi ( tikiuos surasti savo meile ) ☺️
...